jmoegelgaard.dk © 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er en positiv intention bag enhver adfærd.

 

 

 

NLP

 

NLP = Neuro Lingvistisk Programmering

 

Står for en viden om, hvordan vort nervesystem (N) har et komplekst sprog (L) i form af indre billeder, lyde, følelser og ord, som det konstant bruger til at bearbejde (P) virkeligheden med.

 

NLP handler om forbindelsen mellem tanker, tale, følelser og handlinger.

 

Det specielle ved NLP er, at den rummer en enorm praktisk erfaring om, hvordan vi bevidst kan bruge vores sinds egen ubevidste sprog. I NLP bruger vi den erfaring til skabe radikale positive forandringer i hverdagen.

 

NLP metoden er udviklet af John Grinder og Richart Bandler op gennem 1970`erne. Senere er den videreudviklet af bl.a. Robert Dilts. De tre personer har gennem forskning af menneskets sind, samt gennem studier og analyse af, hvad ekstraordinære resursefyldte mennesker gjorde, modelleret de bedste værktøjer. Mennesker som var specielt dygtige til at give terapi, til at kommunikere, komme igennem kriser, samt til at løse indre og ydre konflikter, blev brugt i udviklingen af NLP.

 

Deres forskning har vist, at vi alle indeholder de resurser vi skal bruge. Men sommetider har vi brug for hjælp til at finde dem frem.

Gennem NLP terapi kan du give dig selv nye valgmuligheder.